همکار درونگرا

چرا درونگراها همکاران بهتری هستند؟

همکارهای درونگراتون رو نادیده نگیرید؛ اونها شاید ساکت باشن، ولی حتما از راه‌های دیگه خودشون رو نشون میدن.

اگه درونگرا باشید، حتما متوجه شدید که برونگراها دنیا رو تسخیر کردند. حتی اگه اونهایی که سعی می‌کنند کارهای عجیب‌وغریب‌شون رو با برچسب “درونگرایی” به خورد بقیه بدن رو هم حساب کنیم، ما همچنان در اقلیت هستیم. اینطور که میگن، به ازای هر فرد درونگرا، سه برونگرا وجود داره. به خاطر همین هم جای تعجب نیست که چرا ما اینقدر احساس خستگی می‌کنیم.

من خیلی سریع وارد بازار کار شدم، و از اون موقع بارها شغلم رو عوض کردم. خب، این حرف میتونه بنیان درونگرا بودن من رو حسابی متزلزل کنه. اصولا کسی دوست نداره زیاد شغلش رو عوض کنه، حالا چه درونگرا چه غیردورنگرا. شغل جدید -مهمتر از هرچیز دیگه‌ای- برای درونگراها یعنی آدمای جدید، جلسه‌های جدید و معرفی خودت دوباره و دوباره و دوباره.

البته این موضوع مزایایی هم داره. از جمله یاد گرفتن مهارت‌ها جدید، خارج شدن از منطقه امن و آشنا شدن با آدم‌های فوق‌العاده. ولی موضوع جالب‌تر از همه اینها اینه که چقدر کار کردن در کنار افراد درونگرا تجربه جالبیه، چقدر آرامش‌بخشه و … فکر می‌کنم برونگراها هم همین نظر رو داشته باشند. بذارید بهتون بگم چرا درونگرا همکارهای عالی‌ای هستند:

یک. درون‌نگر هستند و برای هر پروژه سنگ تمام می‌گذارند

همون‌طور که جین آستن هم میگه، تقریبا همه افراد قبول دارند که دورنگراها متفکرانی عمیق هستند. این افراد (صرف نظر از اینکه موضوع چیه و چه افرادی درگیر هستند) اصلا عجله نمی‌کنند و دوست دارند همیشه زمانی رو به فکر کردن درباره اون موضوع اختصاص بدن.

خیلی مهمه که درونگراها زمان داشته باشند تا چیزها رو بارها و بارها در مغزشون مرور کنند، و جنبه‌های مختلف هر شرایطی رو که ممکنه اتفاق بیفته درک کنیم. این موضوع در محل کار اونها هم صادقه.

اونها مایل‌اند قبل از استارت پروژه‌ای که قراره نیازهای مشتری رو برآورده کنه، وقت بگذارند تا زیر و بم سفر مشتری رو درک کنند. اونها قبل از شروع به کار، حسابی تحقیق می‌کنند تا بفهمند دقیقا مشتری انتظار چه چیزی رو داره و احتیاج‌اش چیه. بیشتر افراد درونگرا دوست دارند قبل از اینکه با سرعت تمام پروژه رو تموم کنند، زمانی رو برای تامل و درک اون اختصاص بدن.

اگر برونگرا هستید و با یه درونگرا کار می‌کنید، احتمالا متوجه این موضوع شدید. مشکلی دارید که باید حل‌اش کنید؟ در رابطه با پروژه‌ای که سرپرست‌تون از شما خواسته روی آن کار کنید، به مشاوره خوب نیاز دارید؟ برید سراغ درونگراهای محل کارتون.

شاید یکم طول بکشه تا خوب فکر کنند و یه جواب کامل بهتون بدن، اما شک نداشته باشید که اونها واقعا برای فکر کردن به مشکل شما و اینکه چطور ممکنه به بهترین شکل کمک کنند، وقت صرف می‌‍کنند.

 

دو. زمانی که کاملا آماده شوند، مشارکت فوق‌العاده‌ای دارند

درونگراها برخلاف تصور عموم مردم رو دوست دارند. اونها هم از صحبت کردن و حضور در جمع لذت می‌برند. اونها همچنین دوست دارند که به ایده‌های اونها ارزش داده بشه.

شاید اونها همیشه سروصداشون بلند نباشه، همیشه اولین نفری نباشن که در جلسه‌ها نظرشون رو میگن و … با این وجود، اونها هم مثل هر فرد دیگه‌ای دوست دارند مورد قدردانی واقع بشن.

این همچنین یعنی این افراد برای تعامل و اجتماعی شدن دوزهای مشخصی دارند. اونها دوست دارند برای بحث درباره پروژه‌ها و موضوعات کاری وقت داشته باشند، اما زمان مشخص برای موندن در دفترشون برای شارژ مجدد رو هم خیلی دوست دارند.

این به درونگراها فرصت میده به چیزی که میخوان بگن فکر کنند. و وقتی که چنین زمانی به یه درونگرا داده بشه، حتما چیزهای ارزشمندی برای ارائه و کمک خواهند داشت.

به همین خاطر، می‌تونید مطمئن باشید که درونگرای محل کار شما، از اون افرادی نیست که دست از سرتون برنمی‌داره و نمیذاره کارتون رو بکنید.

اونها ضمن لذت بردن از به اشتراک گذاشتن ایده‌ها و صحبت از آخرین فیلم خفن سال، خوب می‌دونند که هرچیزی زمانی داره، چه کار چه استراحت و تفریح؛ و هیچ‌کدومش رو به خطر نمی‌ندازند!

 

سه. آنها به روتین‌هایشان پایبند هستند

بیشتر درونگراها رابطه عشق و نفرت با خودجوشی و خودانگیختگی دارند، مثل رابطه‌شون با معاشرت. اختصاص وقت آزاد بعد از کار رو برای ورزش کردن، میزبان بودن و … می‌تونه سرگرم‌کننده باشه، حتی برای یک شب در هفته. درونگراها هم به خوبی از این موضوع مطلع هستند.

اما در بیشتر موارد، عادت‌ها و روتین‌ها برای درونگراها مهمترند. اونها با روتین‌های بعضا چندمرحله‌ای‌شون برای گذروندن زمان آرام و تنهایی‌شون راحت‌تر هستند. اونها دوست دارند بدونند باید انتظار چه چیزی رو بکشند، چون اونموقع می‌تونند به اندازه‌ای که می‌خوان بهش فکر کنند.

این موضوع در عادات کاری اونها هم صادقه. به احتمال خیلی زیاد، همکار درونگرای شما هر روز در یه ساعت از خواب بیدار میشه، یه زمان مشخص از خانه خارج میشه، یه زمان مشخص محل کار رو ترک میکنه، و در یه زمان مشخص به خونه برمی‌گرده. بیشتر اونها اهل مرخصی‌های ساعتی هم (که روتین‌شون رو خراب میکنه) نیستند.

از همه این قضایا میشه نتیجه گرفت که همیشه می‌تونید روی درونگراها و ثباتی که در انجام کارها دارند، حساب کنید. اونها معمولا در مدیریت زمان هم عمکرد قابل توجهی دارند. در حالی که زندگی روندش رو طی میکنه (کسی مریض میشه، یه مسئله خانوادگی اتفاق میفته و …) معمولا درونگراها همیشه سرکار ظاهر میشن. هرچی نباشه، اونها برنامه‌ریزهای خوبی هم هستند، و رفتار اونها در محل کار آینه تمام‌نمای اون هست.

 

چهار. آنها (چه از نظر شخصی چه حرفه‌ای) شنوندگانی عالی هستند

همه می‌دونیم که شنونده عالی بودن از خصوصیات اخلاقی افراد درونگراست.

از اونجا که درونگراها دوست دارند چیزها رو پردازش و درباره اونها تامل کنند، به شدت اهل گوش دادن هستند. اگه به کسی احتیاج دارید که به صحبت‌هاتون درباره موقعیتی گوش بده، یا باید ایده‌هاتون رو با کسی که واقعا بهتون گوش میده در میون بگذارید و چک‌شون کنید، با درونگرای محل کارتون صحبت کنید.

اونها نه تنها به مسائلی که با اون روبه‌رو هستید گوش میدن، بلکه – پس از گذشت زمان کافی – به احتمال زیاد توصیه‌ای یا توصیه‌هایی هم دارند. در مورد پروژه‌های کاری هم می‌تونید انتظار داشته باشید که کاملا شما رو درک کنند.

 

پنج. جزئیات‌محور و دقیق هستند

درونگراها ذاتا ریسک‌پذیر نیستند، که می‌تونه مزایا و معایب خودش رو داشته باشه (در کنار باقی نکات منفی درونگرا بودن). اما بیشتر اوقات، در دنیای کار، درونگراها برای انجام پروژه و حل یه مشکل جدا وقت صرف می‌کنند. اونها دوست دارند قبل از ارائه چیزی به سرپرست‌شون، مشتری و … مطمئن بشن که همه‌چیز همون‌طوری هست که باید باشه.

به همین ترتیب، اگر به کسی احتیاج دارید که کارهایی که انجام دادید رو به دقت بررسی کنه، یا برای نهایی کردن کاری به کمک نیاز دارید، از همکار درونگراتون کمک بگیرید. اونها جزئی‌نگر هستند و مثل هرقرد دیگه‌ای دوست دارند به نظرشون ارزش داده بشه. خلاصه اینکه درونگراها از اینکه ازشون کمک بخواید کلافه نمی‌شن و حتما تمام تلاش‌شون رو برای کمک به شما می‌کنند.

شما همکار درونگرا داشتید؟

البته که هیچ دو درونگرایی مانند هم نیستند. اما طبق چیزهایی که از خودم و باقی همکارهای درونگرام دیدم، می‌تونید این رفتارها رو در همکارهای خودتون هم ببینید.

اگر با چنین فردی کار می‌کنید، مهمه که خصوصیات و نقات قوت اون رو بشناسید، و از اونها به خاطر آدمی که هستند و چیزی که در محل کار ارائه می‌کنند، قدردانی کنید. اونها شاید ساکت باشند، اما مطمئنا نامرئی نیستند.

 

اگه مایل‌اید از سایت و ادامه فعالیت‌اش حمایت کنید، می‌تونید از طریق «حامی باش» اقدام کنید

نوشته شده توسط
دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته‌ها